Hyödyllisiä linkkejä:

Ylivieskan uimahallin sivuilla voi tarkistaa hallin aukioloajat, säännöt, varaukset ja palvelut. Hienoa taitoa on hyvä kartuttaa myös vapaa-ajalla.

Uimaliiton sivuilta löytyy paljon uintitietoa niin uimareille, vanhemmille ja valmentajille kuin seuratoimijoillekin. Kannattaa käydä tutustumassa laajoihin materiaaleihin mm. lajiin, harrastamiseen, kilpailemiseen, kouluttautumiseen ja sääntöihin liittyen. Sivuiltä löytyy paljon materiaaleja ja hyödyllisiä linkkejä uintiharrastuksen ympärillä sekä kaikki Suomen uimaliiton alla järjestettävät tapahtumat, arvokilpailut, aikarajat sekä ennätykset eri sarjoista. Kilpailuihin osallistuakseen uimari tarvitsee Uimaliiton BlueCard -kilpailijalisenssin. Lisenssi on voimassa aina yhden kilpailukauden (1.9-31.8). Lisenssin voi lunastaa tästä.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto SUH:n sivuilta löytyy tietoa ja materiaalia uintitaitoon, uimaopetukseen ja turvallisuuteen liittyen.

Livetiming-sivustolta löytyvät kilpailut, ohjelmat ja tulokset sekä live-seuranta tulospalveluna tai isommissa kilpailuissa suorana livestreaminä, jota voi seurata omista kotikatsomoista.

Tempus Openista löytyvät tilastot, ennätykset ja seurannat.

Keski-Pohjanmaan Liikunta eli Kepli tarjoaa mm. erilaisia koulutuksia ja tukea seuratoimintaan ja sen kehittämiseen.

Olympiakomitean verkkosivut tarjoavat materiaalia ja ohjeita liikunnalliseen elämäntapaan, seuratoimintaan, kilpailemiseen ja huippu-urheiluun.