Vuoden Nuorisotyö 2022 -palkinto Vieskan Uimareille ja stipendi Malla Hämäläiselle Urheilugaalassa
Vieskan UimaritJulkaistu: 26.04.2023 14.17

Vuoden Nuorisotyö 2022 -palkinto Vieskan Uimareille ja stipendi Malla Hämäläiselle Urheilugaalassa

Keski-Pohjanmaan Liikunta palkitsi Vieskan Uimarit vuoden 2022 Nuorisotyöstä Kalajoella 22.4.2023 järjestetyssä Urheilugaalassa. Seuran vahva, pitkäjänteinen ja laaja-alainen työ alueemme lasten ja nuorten uimataidon kehittämisessä on noteerattu myös seuramme ulkopuolella.

Vieskan Uimarit kiittää tästä merkittävästä huomionosoituksesta ja haluaa nostaa esiin erityisesti toimintamme peruskallion, laadukkaat Uimakoulu- sekä Vesirallitoimintamme, joiden ansiosta seuramme toiminnan pariin tulee joka vuosi kolmisen sataa lasta kartuttamaan uimataitoaan. Näiden joukosta syntyvät myös tulevaisuuden uimataidon osaajat sekä harraste- ja kilparyhmiin siirtyvät tulevaisuuden tähtiuimarimme. Kiitämme lasten ja nuorten toiminnan pioneeriämme Nina Ojakippolaa ja hänen koko tiimiänsä tästä hienosta työstä ja saadusta huomionosoituksesta! Kiitokset kuuluvat myös nuorten harraste- ja kilpauintiryhmien valmennukselle Jani Ojakippolalle, Sami Hämäläiselle ja Saku Kähköselle sekä heidän tiimeihinsä kuuluville apuvalmentajille, ohjaajille ja taustavoimille.

Urheilugaalassa palkittiin niin ikään nuorisotyömme kautta kasvanut tähtiuimarimme Malla Hämäläinen, joka sai tilaisuudessa Keski-Pohjanmaan tukijoiden tarjoaman stipendin. Malla on yksi seuramme kärkiuimareista ja on pitänyt hienosti seuramme lippua korkealla niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kisoissa. Onnittelut Mallalle ja koko hänen tiimilleen tästä hienosta muistamisesta!

Lisätietoa aiheesta Kepli | Kepli ry | Kokkola