ViesU:n, KaUS:n ja VSC:n uimareita yhteisleirillä Kreikan Loutrakissa 28.4.-7.5.2023
Julkaistu: 12.05.2023 19.57

ViesU:n, KaUS:n ja VSC:n uimareita yhteisleirillä Kreikan Loutrakissa 28.4.-7.5.2023

Jani ja Nina Ojakippola vastasivat Loutrakin Kreikan yhteisleirin valmennuksesta ja oheistreeniohjelmasta. Mukana oli valmentajakaksikon lisäksi ViesU:n Ferrarit- kilparyhmän, Kajaanin Uimaseuran ja Vuokatti Swimming Club:n uimareita sekä heidän huoltojoukkojaan. Altaan lisäksi treeniohjelmassa oli mm. kuivaharjoitteita ja kehonhuoltoa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Valmennuksen mukaan leiri ylitti odotukset. Järjestelyt ja huolto toimivat hienosti, mikä mahdollisti keskittymisen täysin uintiin. Kaikki pysyivät terveenä, saattoivat osallistua ja nauttia tunnelmasta. Lisäksi puitteet kohteessa olivat toimivat, olosuhteet uinnin näkökulmasta mainiot ja ruokakin hyvää.

Yhteisleiri osoittautui erinomaiseksi kokonaisuudeksi. "Ylivoimaisesti paras juttu oli se, että leirillä oli urheilijoita yli seurarajojen. Se voima ja lisäarvo mitä yhteisleiri toi harjoitustilanteeseen ylitti kaikki odotukset. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille ja matkan mahdollistaneille! Tätä tullaan varmasti hakemaan myös jatkossa", summasi Jani leirin antia.

Matkan tiimellyksessä ehdittiin tutustua myös tv-tuotantoon SUORA Broadcast:in studioilla Helsingin Vallilassa sekä Ateenan kaupunkiin ja Akropoliksen upeisiin maisemiin ennen paluuetappia.